top of page
colorful-crumpled-paper-ball-white-background.jpg

Assessment MT / C-level kandidaten

Teamwork Productions begeleidt groeibedrijven en investeerders bij de selectie en ontwikkeling van C-level kandidaten. Met onze assessments maken we kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheid meetbaar, waardoor we een voorspellende waarde met betrekking tot persoonskenmerken en competenties kunnen laten zien. Dit zorgt voor een meer weloverwogen keuze mbt de selectie en/of de ontwikkeling van medewerkers en de samenstelling van een (management) team.
 

Door ons gedegen proces maken we bij selectie de kans op een bad hire significant kleiner. De kwalitatieve en valide assessments maken het mogelijk om een goed onderbouwde en weloverwogen keuze te maken met betrekking tot de geschiktheid van de kandidaat. 

We geven niet alleen inzicht in de personality fit van de kandidaat met de functie, maar ook de fit tussen de kandidaat met het team en de kandidaat met de directie. Daarnaast geven we advies rondom de ontwikkelbaarheid, complementariteit en de coachability van de kandidaat.

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden of een fact sheet wil ontvangen.

Header-Knappe-Koppen_edited.png

Albert van der Wal | Partner Committed Capital

“Samen met Teamwork Productions hebben wij voor een van onze deelnemingen een assessment programma opgezet. Dit gaf ons de input die we nodig hadden om de geschikte CEO voor deze deelneming te vinden. Het Leadership Development Programma wat hier op volgde, heeft er voor gezorgd dat het management sneller en beter op één lijn kwam. Kortom, een hele prettige samenwerking met als resultaat dat wij het management team versneld naar een hoger niveau konden krijgen.".

FUXd2YeH_edited_edited.png

Investment Director | Gilde Healthcare

"Met de ondersteuning van TWP hebben we een goed inzicht gekregen in het bestaande management team van een van onze bedrijven. Dit gaf ons de onderbouwing die we nodig hadden om beslissingen te maken over de samenstelling van het team. Daarnaast hebben we met de hulp van TWP een nieuwe Algemeen Directeur aangenomen, waarbij het assessment heeft geholpen om de persoon zelf te beoordelen, maar ook om te kijken hoe hij past in het bestaande team. De samenwerking met TWP is erg prettig, ze zijn flexibel en denken goed mee. Hierdoor hebben we snel kunnen schakelen en met sterke onderbouwing belangrijke management-keuzes kunnen maken"

eetgemak-logo_edited_edited_edited.png

Ronald Holtzer | CEO Eetgemak

“Al onze MT leden hebben een individueel assessment met TWP gedaan, om te achterhalen waar zij zich op persoonlijk en leidinggevend vlak op kunnen ontwikkelen. Elk MT lid heeft nu scherp voor ogen wat de punten zijn waar hij zich in de komende tijd op gaat richten. Zowel de rapportages als de terugkoppeling door TWP hebben we als persoonlijk, scherp en zeer gedegen ervaren. De assessments gaven ons daarnaast een goed inzicht in de complementariteit binnen het team. Als vervolgstap gaan we nu in samenwerking met TWP een aantal teamsessies in, gericht op het versterken van de onderlinge dynamiek en ontwikkeling van onze leiderschapskwaliteiten.”

FYEO-Medical_edited.png

Rens Schoenmakers | CEO FYEO

“Het assessment proces van Teamwork Productions is uiterst gedegen. Wat het ons heeft opgeleverd is de selectie van de beste mensen voor diverse posities. En daarnaast een vliegende start in diverse teams, omdat zij elkaars persoonlijkheden nu beter begrijpen. De samenwerking hebben wij als zeer prettig en constructief ervaren"

bottom of page