Elephant in Wild

LEADERSHIP TRAILS
ZUID-AFRIKA

Teamwork Productions verzorgt jaarlijks meerdere Leadership Trails in de Zuid-Afrikaanse natuur, in samenwerking met The Wilderness Leadership School (Zuid Afrika). Voor een gedetailleerd overzicht van het programma, zie onze pagina: www.wilderness-trail-afrika.nl

Het Programma

Voor een life-changing ervaring gaan wij met (management)teams een paar dagen de ongerepte natuur in. Doel is om (eigen) leiderschap in een ander perspectief te plaatsen, door te ervaren in plaats van te bedenken. Waar laat jij je door laat leiden in werk, maar ook op grotere schaal: in het leven? Wat doet het met je als je een week lang offline gaat, in een omgeving die totaal verschillend is van je dagelijkse context? Hoe is het is om vanuit een ander perspectief te reflecteren op jezelf en op anderen? Hoe voelt het om uit een dagelijks ritme te stappen en je over te geven aan het ritme van de natuur? Wat gebeurt er als je in een omgeving bent waar je niet top of the food chain  bent? 

 

Vijf dagen lopen we onder begeleiding van gecertificeerde nature guides door de Zuid-Afrikaanse wildernis. We disconnecten van de bewoonde wereld door telefoons, horloges en de tijd achter te laten; we reconnecten met de natuur door het ritme van de zon te volgen. We lopen over eeuwenoude paden, gemaakt door mens en dier. We slapen onder de sterren en stoken onze eigen vuurtjes. We koken samen met de koks, die zelfs in de bush ster-waardige en voedzame maaltijden weten te bereiden. Tijdens deze dagen zullen simplicity, sensing & servant leadership een grote rol spelen. 

Onze Leadership Trails vormen in de regel de afsluiting van ons Leadership Development Programma, wat we gewoon op Nederlandse bodem bij jullie op kantoor verzorgen.

 

Daarnaast zijn de Leadership Trails ook los van dit programma te boeken. Wil je meer weten over de trails die we aanbieden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

Data & Locatie

Voor de eerst volgende editie: zie onze Agenda.
Overweeg je deel te nemen of wil je meer info, neem dan contact met ons op. We reageren binnen 1 werkdag!

- Wegens COVID-19 situatie, is het vooralsnog niet mogelijk om naar Zuid-Afrika te reizen; we prikken een volgende editie als Zuid-Afrika haar landgrenzen weer openstelt en het ministerie van Buitenlandse Zaken een positief reisadvies geeft voor deze regio.

IMG_2629.jpeg

"A WILDERNESS LEADERSHIP TRAIL IS NOT A HIKE.  IT IS NOT A SAFARI. IT IS NOT A PERSONAL ENDURANCE TEST.

A WILDERNESS TRAIL IS A DEEPLY PROFOUND EXPERIENCE THAT IS VERY DIFFICULT TO ARTICULATE.

IT IS A CHANCE TO RETURN TO YOUR NATURAL HABITAT. A DIGITAL DETOX. A DEEP EXPERIENCE OF OUR OWN CONNECTION TO THE NATURAL WORLD.

A CHANCE TO RE-WILD YOURSELF AND GET INSPIRED BY THE RHYTHM OF NATURE."


The Wilderness Leadership School, South-Africa,
Partner of Teamwork Productions