PERSOONLIJK LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

BOTSWANA

Teamwork Productions verzorgt meerdere keren per jaar het Persoonlijk Leiderschapsprogramma in Botswana in samenwerking met Active Capital

Het Programma

In het programma nemen we jouw persoonlijk ontwikkeldoel onder de loep. Het is een menselijke reflex om bij ontwikkelvraagstukken meteen in oplossingen te denken. Wat kan ik doen om mij te verbeteren? Welke stappen moet ik zetten om dit te realiseren? Tijdens het persoonlijk leiderschapsprogramma gaan we antwoorden vinden op die vragen. Maar niet direct: we werken bewust met een omweg. Door eerst te reflecteren op jezelf en op jouw handelen ten opzichte van anderen. Want, heb je die informatie inzichtelijk, dan kan je bewuster en meer weloverwogen stappen zetten. Stappen die zowel op de korte- als op de lange termijn in jouw voordeel werken.

Locatie

Het programma vindt plaats op een unieke en inspirerende locatie bij Koro River Camp in Botswana. We halen je uit je dagelijkse context en daarmee uit je dagelijkse routine. De rust, de natuur en het Afrikaanse ritme stellen je in staat een stapje terug te nemen en op (zelf)onderzoek uit te gaan.

Meer weten?

Wil je meer weten? Zie onze website over het Persoonlijk Leiderschapsprogramma in Botswana of stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

Data & Locatie

Voor de eerst volgende editie: zie onze Agenda.
Overweeg je deel te nemen of wil je meer info, neem dan contact met ons op. We reageren binnen 1 werkdag!

LEADERSHIP TRAILS
Zuid-AFrika

Teamwork Productions verzorgt jaarlijks meerdere Leadership Trails in de Zuid-Afrikaanse natuur, in samenwerking met The Wilderness Leadership School (Zuid Afrika). 

Het Programma

Voor een life-changing ervaring gaan wij met (management)teams een paar dagen de ongerepte natuur in. Doel is om (eigen) leiderschap in een ander perspectief te plaatsen, door te ervaren in plaats van te bedenken. Waar laat jij je door laat leiden in werk, maar ook op grotere schaal: in het leven? Wat doet het met je als je een week lang offline gaat, in een omgeving die totaal verschillend is van je dagelijkse context? Hoe is het is om vanuit een ander perspectief te reflecteren op jezelf en op anderen? Hoe voelt het om uit een dagelijks ritme te stappen en je over te geven aan het ritme van de natuur? Wat gebeurt er als je in een omgeving bent waar je niet top of the food chain  bent? 

 

Vijf dagen lopen we onder begeleiding van gecertificeerde berggidsen en nature guides door de Zuid-Afrikaanse wildernis. We disconnecten van de bewoonde wereld door telefoons, horloges en de tijd achter te laten; we reconnecten met de natuur door het ritme van de zon te volgen. We lopen over eeuwenoude paden, gemaakt door mens en dier. We slapen onder de sterren en stoken onze eigen vuurtjes. We koken samen met de koks, die zelfs in de bush of op de berg ster-waardige en voedzame maaltijden weten te bereiden. Tijdens deze dagen zullen simplicity, sensing & servant leadership een grote rol spelen. 

 

Onze Leadership Trails vormen in de regel de afsluiting van ons Leadership Development Programma, wat we gewoon op Nederlandse bodem bij jullie op kantoor verzorgen.

 

Daarnaast zijn de Leadership Trails ook los van dit programma te boeken. Wil je meer weten over de trails die we aanbieden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

Data & Locatie

Voor de eerst volgende editie: zie onze Agenda.
Overweeg je deel te nemen of wil je meer info, neem dan contact met ons op. We reageren binnen 1 werkdag!

- Wegens COVID-19 situatie, is het vooralsnog niet mogelijk om naar Zuid-Afrika te reizen; we prikken een volgende editie als Zuid-Afrika haar landgrenzen weer openstelt en het ministerie van Buitenlandse Zaken een positief reisadvies geeft voor deze regio.

"A WILDERNESS LEADERSHIP TRAIL IS NOT A HIKE. IT IS NOT A SAFARI. IT IS NOT A PERSONAL ENDURANCE TEST.

A WILDERNESS TRAIL IS A DEEPLY PROFOUND EXPERIENCE THAT IS VERY DIFFICULT TO ARTICULATE. IT IS A CHANCE TO RETURN TO YOUR NATURAL HABITAT. A DIGITAL DETOX. A DEEP EXPERIENCE OF OUR OWN CONNECTION TO THE NATURAL WORLD. CHANCE TO RE-WILD YOURSELF AND GET INSPIRED BY THE RHYTHM OF NATURE."
The Wilderness Leadership School, South-Africa,
Partner of Teamwork Productions