ONZE OPDRACHTGEVERS

EEN GREEP UIT DE ERVARING VAN ONZE KLANTEN..

"Samen met Teamwork Productions hebben wij voor één van onze deelnemingen een Cultuurprogramma opgezet, met als doel de cultuur en de teamdynamiek expliciet te maken. Dit gaf ons de input die we nodig hadden om de geschikte CEO voor deze deelneming te vinden. Het Leadership Development Programma wat hier op volgde, heeft er voor gezorgd dat het management sneller en beter op één lijn kwam. Kortom, een hele prettige samenwerking wat ons heeft geholpen om het management team versneld naar een hoger niveau te krijgen."

Albert van der Wal, Partner Committed Capital

"Door het traject met Teamwork Productions is er structuur aangebracht in onze ontwikkelpunten. Het heeft inzichtelijk gemaakt waar voor ons de uitdagingen liggen en hoe we daar prioriteit aan moeten geven. Bovendien vind ik het waardevol dat we, door middel van de Team Culture Scan, onze medewerkers actief betrekken bij de snelle groei van ons bedrijf. De samenwerking met Claar was erg prettig, haar benadering is open, praktisch en uiterst professioneel."

MArc van agteren, ceo usabilla

"Als start-up ga je in in rap tempo door verschillende groeifases. In dit proces komt het team onder hoge druk te staan en worden verantwoordelijkheden en rollen uit hun verband getrokken. De uitdaging is om het maximale uit je team te halen, daarvoor is harmonie en betrokkenheid essentieel. De aanpak van Teamwork Productions heeft ons relevante en pragmatische inzichten opgeleverd om dit te realiseren. Bovendien werd de samenwerking met Claar door het hele team als zeer prettig ervaren! We zijn onder haar begeleiding nu de acties aan het uitrollen."

JORD CUIPER,
OPRICHTER FANLY

"De sessies rondom onze Personal Preferences waren enorm verhelderend, energiek & inspirerend. Claar & Eileen vullen elkaar feilloos aan en zij geven iedereen voldoende gelegenheid tot participatie. Ze brengen het gedecideerd en met humor, heerlijk! Ze zijn in staat zijn om op subtiele wijze de pijnpunten van elk teamlid op prettige wijze aan de oppervlakte te krijgen, dat heeft ons enorm veel opgeleverd in onze onderlinge samenwerking."

Coen van veen,
oprichter huesmann advocaten

"We zijn hard gegroeid de afgelopen periode en het werd tijd de balans op te maken binnen ons team: hoe ervaart iedereen de samenwerking nu? Wat doen we goed en waar kunnen we ons in ontwikkelen? Het traject met Teamwork Productions heeft ons heel nuttige, concrete inzichten opgeleverd en maakten onbesproken zaken bespreekbaar. We zijn met concrete actiepunten aan de slag gegaan. Daarnaast waren de reacties binnen ons team op de interviews met Claar erg positief: een waardevol reflectiemoment."

TED Tettero,
director brainwash festival

"Teamwork Productions is een uitstekende partner gebleken, we werken dan ook graag vaak met ze samen in onze accelerator programma's voor duurzame startups. Binnen groeibedrijven worden team, cultuur, waarden en verantwoordelijkheden vaak vaak onvoldoende of zelfs geheel niet besproken. Omdat een bedrijf met deze onderwerpen valt of staat, hebben we een samenwerking met TWP opgezet. Claar en Iris voelen de ondernemers goed aan, maken gebruik van sterke methodiek en zijn steeds in staat om elke ondernemer in de groep een stap verder te helpen. De feedback is altijd positief, deelnemers aan onze programma's vragen dan ook vaak naar meer."

Manon klein,
Program manager impacthub

"Het traject met Claar heeft ons ontzettend goed geholpen! We herkenden ons in de resultaten. De scan - maar met name ook de gesprekken met Claar daarover - hielp ons om hier structuur in aan te brengen. Waar moeten we als organisatie iets mee? Wat speelt er nu echt bij onze mensen? Claar heeft ons hier inzicht in gegeven en vervolgens uitstekend in geholpen tijdens het natraject."

Paul schilp,
partner in60seconds

"Het traject heeft ons een spiegel voorgehouden. Niet alleen de uitkomsten waren waardevol, ook de interviews alleen al zetten iedereen aan het denken. Veel dingen die binnen ons team leven, vielen door de scan op z'n plek. Het heeft ons hele concrete handvatten gegeven om ons pad richting een zelfsturende organisatie verder uit te stippelen."

laurens knoop,
oprichter the school of life