top of page

Onze Opdrachtgevers

Een greep uit de ervaring van onze klanten

logo-foodcabinet-300x300_edited.jpg
WWF-logo.png
RS-Finance-logo1-mzfsh01mudqd6ein480eid8
Route42_logo_RGB (2)-2.png
large_Noaber_Ventures_edited.png
Logo_thumb_edited.png
mentha.png
Shell_(1971-1995) (1)_edited.png
nike.png
Unknown-2.png
LogoAFTM_CMYK-1-e1504796533820.png
40F4uQna0SAJ6qDuqpsJfWgPqSG1513147319694
vision-ooglaseren-logo.png
Logo-United-Wardrobe-e1513696271183_edit
Creative-fabrica-logo_edited.png
normal_share_image_1462952303_edited.png
tsol.png
logo_oneup.png
images.png
Header-Knappe-Koppen_edited.png

Albert van der Wal | Partner Committed Capital

“Samen met Teamwork Productions hebben wij voor een van onze deelnemingen een assessment programma opgezet. Dit gaf ons de input die we nodig hadden om de geschikte CEO voor deze deelneming te vinden. Het Leadership Development Programma wat hier op volgde, heeft er voor gezorgd dat het management sneller en beter op één lijn kwam. Kortom, een hele prettige samenwerking met als resultaat dat wij het management team versneld naar een hoger niveau konden krijgen.".

FUXd2YeH_edited_edited.png

Investment Director | Gilde Healthcare

"Met de ondersteuning van TWP hebben we een goed inzicht gekregen in het bestaande management team van een van onze bedrijven. Dit gaf ons de onderbouwing die we nodig hadden om beslissingen te maken over de samenstelling van het team. Daarnaast hebben we met de hulp van TWP een nieuwe Algemeen Directeur aangenomen, waarbij het assessment heeft geholpen om de persoon zelf te beoordelen, maar ook om te kijken hoe hij past in het bestaande team. De samenwerking met TWP is erg prettig, ze zijn flexibel en denken goed mee. Hierdoor hebben we snel kunnen schakelen en met sterke onderbouwing belangrijke management-keuzes kunnen maken"

USA-548_edited_edited_edited.png

Marc van Agteren | CEO Usabilla

"Door het traject met Teamwork Productions is er structuur aangebracht in onze ontwikkelpunten. Het heeft inzichtelijk gemaakt waar voor ons de uitdagingen liggen en hoe we daar prioriteit aan moeten geven. Bovendien vind ik het waardevol dat we, door middel van de Team Culture Scan, onze medewerkers actief betrekken bij de snelle groei van ons bedrijf. De samenwerking met Claar was erg prettig, haar benadering is open, praktisch en uiterst professioneel."

Aim-for-the-moon_edited.png

Willemijn van Selms | Head of People Aimforthemoon

"De leadership sessies met Teamwork Productions zijn waanzinnig inspirerend geweest. We zijn onder andere met een acteur aan de slag gegaan en hebben lastige gesprekken geoefend. De sessies waren zowel leuk als inhoudelijk sterk; we hebben daadwerkelijk concrete handvatten waar we allemaal indivdueel en als team iets mee kunnen!"

Fanly_edited.png

Jord Cuiper | Oprichter Fanly

"Als scale-up ga je in in rap tempo door verschillende groeifases. In dit proces komt het team onder hoge druk te staan en worden verantwoordelijkheden en rollen uit hun verband getrokken. De uitdaging is om het maximale uit je team te halen, daarvoor is harmonie en betrokkenheid essentieel. De aanpak van Teamwork Productions heeft ons relevante en pragmatische inzichten opgeleverd om dit te realiseren. Bovendien werd de samenwerking met Claar door het hele team als zeer prettig ervaren! We zijn onder haar begeleiding nu de acties aan het uitrollen."

FYEO_Medical_Wit.png

Rens Schoenmakers | CEO FYEO

“Het assessment proces van Teamwork Productions is uiterst gedegen. Wat het ons heeft opgeleverd is de selectie van de beste mensen voor diverse posities. En daarnaast een vliegende start in diverse teams, omdat zij elkaars persoonlijkheden nu beter begrijpen. De samenwerking hebben wij als zeer prettig en constructief ervaren"

Avedon_edited.jpg

Investment Manager | Avedon Capital

"Door de praktische modules in het Leadership Development Programma heb ik een stuk beter mijn eigenschappen en persoonlijkheid leren begrijpen. Dit stuk bewustzijn gaat mij helpen vaker de helikopter view te pakken, waardoor ik beter situaties kan overzien en ernaar kan handelen. Ook ben ik nu beter in staat om bij mijn gesprekspartners aan te sluiten, ik ben veel bewuster geworden in mijn voorbereiding. Het uitwisselen van casussen in een kleine groep met gelijkgestemden zorgt er voor dat je meteen de diepte ingaat. Heel waardevol!"

eetgemak-logo_edited.png

Ronald Holtzer | CEO Eetgemak

"Al onze MT leden hebben een individueel assessment met TWP gedaan, om te achterhalen waar zij zich op persoonlijk en leidinggevend vlak op kunnen ontwikkelen. Elk MT lid heeft nu scherp voor ogen wat de punten zijn waar hij zich in de komende tijd op gaat richten. Zowel de rapportages als de terugkoppeling door TWP hebben we als persoonlijk, scherp en zeer gedegen ervaren. 

De assessments gaven ons daarnaast een goed inzicht in de complementariteit binnen het team. Als vervolgstap gaan we nu in samenwerking met TWP een aantal teamsessies in, gericht op het versterken van de onderlinge dynamiek en ontwikkeling van onze leiderschapskwaliteiten."

bottom of page