ONZE OPDRACHTGEVERS

klanten TWP 21.png

EEN GREEP UIT DE ERVARING VAN ONZE KLANTEN..

Header-Knappe-Koppen.jpg
Albert van der Wal, Partner Committed Capital

"Samen met Teamwork Productions hebben wij voor één van onze deelnemingen een Cultuurprogramma opgezet, met als doel de cultuur en de teamdynamiek expliciet te maken. Dit gaf ons de input die we nodig hadden om de geschikte CEO voor deze deelneming te vinden. Het Leadership Development Programma wat hier op volgde, heeft er voor gezorgd dat het management sneller en beter op één lijn kwam. Kortom, een hele prettige samenwerking wat ons heeft geholpen om het management team versneld naar een hoger niveau te krijgen."

FUXd2YeH.jpg
Investment Director,
Gilde Healthcare

"Met de ondersteuning van TWP hebben we een goed inzicht gekregen in het bestaande management team van een van onze bedrijven. Dit gaf ons de onderbouwing die we nodig hadden om beslissingen te maken over de samenstelling van het team. Daarnaast hebben we met de hulp van TWP een nieuwe Algemeen Directeur aangenomen, waarbij het assessment heeft geholpen om de persoon zelf te beoordelen, maar ook om te kijken hoe hij past in het bestaande team. De samenwerking met TWP is erg prettig, ze zijn flexibel en denken goed mee. Hierdoor hebben we snel kunnen schakelen en met sterke onderbouwing belangrijke management-keuzes kunnen maken"

USA-548.jpg
MArc van agteren, ceo usabilla

"Door het traject met Teamwork Productions is er structuur aangebracht in onze ontwikkelpunten. Het heeft inzichtelijk gemaakt waar voor ons de uitdagingen liggen en hoe we daar prioriteit aan moeten geven. Bovendien vind ik het waardevol dat we, door middel van de Team Culture Scan, onze medewerkers actief betrekken bij de snelle groei van ons bedrijf. De samenwerking met Claar was erg prettig, haar benadering is open, praktisch en uiterst professioneel."

Aim-for-the-moon_edited.png
Willemijn van selms,
head of people aimforthemoon

"De leadership sessies met Teamwork Productions zijn mega inspirerend geweest. We zijn onder andere met een acteur aan de slag gegaan en hebben lastige gesprekken geoefend. De sessies waren zowel leuk als inhoudelijk sterk; we hebben daadwerkelijk concrete handvatten waar we allemaal indivdueel en als team iets mee kunnen!"

Fanly.png
JORD CUIPER,
OPRICHTER FANLY

"Als start-up ga je in in rap tempo door verschillende groeifases. In dit proces komt het team onder hoge druk te staan en worden verantwoordelijkheden en rollen uit hun verband getrokken. De uitdaging is om het maximale uit je team te halen, daarvoor is harmonie en betrokkenheid essentieel. De aanpak van Teamwork Productions heeft ons relevante en pragmatische inzichten opgeleverd om dit te realiseren. Bovendien werd de samenwerking met Claar door het hele team als zeer prettig ervaren! We zijn onder haar begeleiding nu de acties aan het uitrollen."

brainwash-logo.png
TED Tettero,
director brainwash festival

"We zijn hard gegroeid de afgelopen periode en het werd tijd de balans op te maken binnen ons team: hoe ervaart iedereen de samenwerking nu? Wat doen we goed en waar kunnen we ons in ontwikkelen? Het traject met Teamwork Productions heeft ons heel nuttige, concrete inzichten opgeleverd en maakten onbesproken zaken bespreekbaar. We zijn met concrete actiepunten aan de slag gegaan. Daarnaast waren de reacties binnen ons team op de interviews met Claar erg positief: een waardevol reflectiemoment."

impacthub_edited.jpg
Manon klein,
Program manager impacthub

"Teamwork Productions is een uitstekende partner gebleken, we werken dan ook graag vaak met ze samen in onze accelerator programma's voor duurzame startups. Binnen groeibedrijven worden team, cultuur, waarden en verantwoordelijkheden vaak vaak onvoldoende of zelfs geheel niet besproken. Omdat een bedrijf met deze onderwerpen valt of staat, hebben we een samenwerking met TWP opgezet. Claar en Iris voelen de ondernemers goed aan, maken gebruik van sterke methodiek en zijn steeds in staat om elke ondernemer in de groep een stap verder te helpen. De feedback is altijd positief, deelnemers aan onze programma's vragen dan ook vaak naar meer."

images.png
Ronald Holtzer,
CEO EETGEMAK

“Al onze MT leden hebben een individueel assessment met TWP gedaan, om te achterhalen waar zij zich op persoonlijk en leidinggevend vlak op kunnen ontwikkelen. Elk MT lid heeft nu scherp voor ogen wat de punten zijn waar hij zich in de komende tijd op gaat richten. Zowel de rapportages als de terugkoppeling door TWP hebben we als persoonlijk, scherp en zeer gedegen ervaren. 

De assessments gaven ons daarnaast een goed inzicht in de complementariteit binnen het team. Als vervolgstap gaan we nu in samenwerking met TWP een aantal teamsessies in, gericht op het versterken van de onderlinge dynamiek en ontwikkeling van onze leiderschapskwaliteiten.”

5a781512b073600013ae42a8_logo.png
Rens Schoenmakers,
CEO FYEO

“Het assessment proces van Teamwork Productions is uiterst gedegen. Wat het ons heeft opgeleverd is de selectie van de beste mensen voor diverse posities. En daarnaast een vliegende start in diverse teams, omdat zij elkaars persoonlijkheden nu beter begrijpen. De samenwerking hebben wij als zeer prettig en constructief ervaren"