To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

OVER ONS

Het team van Teamwork Productions bestaat uit een groep gedreven professionals. Onze consultants zijn verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de doelstellingen. Zij duiken met het (management)team de diepte in om te achterhalen wat mensen drijft, wat werkt en wat niet werkt binnen het team, wat ze zelf beter kunnen/willen doen en hoe ze dat kunnen realiseren. Ook vertalen zij de uitkomsten tot een concreet plan en zullen zij de rol van sparringpartner voor directie/MT op zich nemen.

 

Onze trainers en coaches kunnen in het natraject ondersteunen op specifieke hulpvragen van individuen, teams of de aparte afdelingen. Zo begeleiden de trainers leiderschapstrajecten binnen (MT) teams, leren zij teams hoe zij elkaar onderling feedback geven, ondersteunen ze afdelingen bij het creeeren van rolduidelijkheid en richting. 

MISSIE
 

Oprichtster, Claar Janssen, heeft als sociaal psychologe en HR consultant vele jaren bedrijven geadviseerd op (strategisch) HR vlak. Zij werd getriggerd door het feit dat zoveel snelgroeiende bedrijven (te) laat in de ontwikkeling focussen op ‘soft skills’. Ook merkte ze dat deze bedrijven, elk jaar opnieuw, met dezelfde vraagstukken worstelden, wat vaak leidde tot veel frustratie. 

 

De visie van Teamwork Productions is dat bedrijven voorsprong op concurrentie kunnen behouden, als de motor -het team- optimaal functioneert. Om dit te bereiken hebben wij als missie om teams te helpen bij een gezonde en duurzame ontwikkeling. Op die manier zullen teams slimmer en beter presteren: zij zullen hun kwaliteiten inzetten bij huidige vraagstukken en zij zullen in staat zijn te anticiperen op de fasedie komen gaat.   


Benieuwd of de Teamwork Productions iets voor uw organisatie, afdeling of team kan betekenen? Neem gerust contact op!​