top of page
Masai Mara National Reserve Kenya

PERSONAL LEADERSHIP PROGRAMMA BOTSWANA

Teamwork Productions verzorgt meerdere keren per jaar het Persoonlijk Leiderschapsprogramma in Botswana in samenwerking met Active Capital

Het Programma

In het programma nemen we jouw persoonlijk ontwikkeldoel onder de loep. Het is een menselijke reflex om bij ontwikkelvraagstukken meteen in oplossingen te denken. Wat kan ik doen om mij te verbeteren?

 

Welke stappen moet ik zetten om dit te realiseren? Tijdens het persoonlijk leiderschapsprogramma gaan we antwoorden vinden op die vragen. Maar niet direct: we werken bewust met een omweg. Door eerst te reflecteren op jezelf en op jouw handelen ten opzichte van anderen. Want, heb je die informatie inzichtelijk, dan kan je bewuster en meer weloverwogen stappen zetten. Stappen die zowel op de korte- als op de lange termijn in jouw voordeel werken.

Locatie

Het programma vindt plaats op een unieke en inspirerende locatie bij Koro River Camp in Botswana. We halen je uit je dagelijkse context en daarmee uit je dagelijkse routine. De rust, de natuur en het Afrikaanse ritme stellen je in staat een stapje terug te nemen en op (zelf)onderzoek uit te gaan.

Meer weten?

Wil je meer weten? Zie onze website over het Persoonlijk Leiderschapsprogramma in Botswana of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Data

Voor de eerst volgende editie: zie onze Agenda of mail ons via onderstaand formulier. 

bottom of page